heerlijk, diep-ontspannende massage

Chocolade verleiding voor gelaat behandelingen

Bloemencorso Lichtenvoorde, de intense beleving van cacao. De geur die deze bloemen verspreide was een genot om te ruiken laat staan dat je wilde proeven.

Colore science balance, oftewel de ‘zoetste verwenning’. We bieden een gelaats behandeling en/ of massage aan, met een mengsel van warme olie en warme pure gesmolten chocolade. Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet.

De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De cacao bevat daarnaast natuurlijke antioxidanten, die een positieve invloed hebben op de bloedcirculatie. Cacaoboter heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en herstellende werking. Doordat de natuurlijke bestanddelen van cacao de afbraak van cellen in de huid tegengaan, vertraagt cacao het verouderingsproces. Een chocolademassage werkt als het volgt.

Door de massage krijgt u een chocolade zachte huid en kunt u genieten van chocolade zonder erbij stil te staan hoeveel calorieën erin zitten. De Hot-Chocolate behandeling is een gecombineerde wellness- en massagebehandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft. Een chocolade verwenning zonder calorieën, want chocola helpt… bij alles!

Massage-deal

Colore Science Balance met Magnesia Exposé ( t.w.v. € 65,-) voor € 42,95

Reiniging, Peeling/lysing, lichte Massage wellness van decollete/schouders, Speciaal Mask, Oogpakking, Dagverzorging, basis Make-up

Op vertoon van deze flyer leveren wij een éénmalige korting

*Bij verhindering graag 24 uur van te voren afmelden. Zorg daarbij dat je tijdig aanwezig bent, zo voorkom je dat je niet van de volledige behandeling kunt genieten. Wij zijn genoodzaakt de volledige behandeling in rekening te brengen bij een no-show of te laat komen.

Skin Mind- Magnesia Exposé massage