Massage is heerlijk ontspannend.

Maar welke soort past bij jou?

Ga je voor lang consult of kies je voor korte behandeling?

Kleine overzicht kan je helpen een keuze te maken.

Stoelmassage: Houdt in: een effectieve drukpuntenmassage van rond de 20 minuten.

Hot Stone Massage: er wordt gemasseerd met warme stenen voor extra ontspanning van de spieren

Shiatsu massage: een Japanse lichaamstherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van drukpunten. Deze massage is gebaseerd op de kennis van de traditionele Chinese geneeskunde.

Basis consult vanaf € 45,-

La-Lanchs

Ik werk al sinds 1990 als paragnost, door mijn sterk ontwikkelde gevoeligheid en intuïtie heb ik geleerd het vermogen om de medemens puur waar te nemen zoals deze in persoon is. In 1999 vond ik dat mijn werkzaamheden een naam moest hebben vooral omdat klanten uit alle windstreken kwamen.

Zo is La Lanchs ontstaan. La-Lanchs staat voor ‘de Weg’ in de Franse taal. Harmonie en in Balans met jezelf zijn vind ik belangrijk in het leven. Met mijn kwaliteiten help ik anderen dit te bereiken. Het Franse aspect komt van het feit dat ik voorouders heb uit diverse landen (Frankrijk, Duitsland, Ierland en Italië).

Luisteren naar je gevoel

“Volg je intuïtie.”

“ heb je wel geluisterd naar je gevoel.”

Sommige personen vinden dit zweverig klinken en vertrouwen meer op hun verstand en logica.

Als welzijnsgevoel coach merk ik vaak dat cliënten (niet) luisteren naar hun gevoel, in de verwikkeling komen met wat ze dat werkelijk zien. Hoe vaak hoor ik dit wel niet.

In plaats van ons te richten op wat jezelf wilt en voelt, word je soms overweldigd door onze omgeving en we denken dat andere mensen wat van ons verwachten.

Dat is logisch en verklaarbaar, maar wel jammer. Want op gekropte emoties werkt stress in de hand. Uit je gevoelens, gedachten en spreek je emoties uit om stress te verminderen. Geen woede uitbarstingen maar gedoceerd je emoties te tonen. Laat merken wanneer je boos, verdrietig, geïrriteerd of bang bent. Praten over je gevoelens lucht op en vermindert stress enorm.

Als je de emoties die je als onprettig ervaart en steeds verdringt, dan leer je er niet mee omgaan. Je “moet” eigenlijk een beginnetje maken, leren er mee om te gaan met wat je moeilijk vind. Dit hoef je niet alleen te doen en er zijn vele mogelijkheden die je hierbij kunnen helpen om emoties niet meer de boventoon te laten voeren. Omdat je hebt geleerd de oorzaak van de emoties NIET te zoeken. Als je ze anders plaats zodat ze niet meer belemmerend zijn, op ongewenste momenten boven komen zonder dat je er grip op hebt.

Waarom we toch nog twijfelen.

We hebben de neiging om onze gevoelen te verstoppen op het moment dat we bezig zijn met onze omgeving of onze angsten.

Angst voor bepaalde pijn (uit je verleden) maakt dat je dingen doet die je niet wilt, die je niet goed vinden voor je zijn, of die je leven en/of jou beschadigd hebben. De angst voor gevoelens en de mensen die gevoelens bij jou triggeren, bang zijn gezag over jou en zij die jij denkt jouw leven bepalen. Als je leert om deze gevoelens (de angst en de pijn enz.) toe te laten en te ondergaan, verliezen die gevoelens (personen die ze bij jou triggeren) hun invloed over jouw leven.

Besef dat je verleden je heeft gevormd tot wie je nu bent

Het is makkelijk om ontevreden te zijn over je verleden. Achteraf weet je namelijk altijd alles beter, je hebt inmiddels de lessen geleerd en je zou het nu allemaal heel anders aanpakken.

Je kunt er echter ook voor kiezen om het verleden te accepteren en te waarderen. Je verleden heeft je namelijk gevormd tot wie je nu bent. Want als je blijft hangen in gevoelens van haat, spijt en onzekerheid. Dan voed je de negatieve emoties keer op keer, en je blijft ervaren wat je toen ongelukkig heeft gemaakt, je maakt alleen maar jezelf ongelukkiger.

Blijf Positief denken

Maak een ommetje

Groet Herma

Welzijn-Zorg