Veel gestelde vragen

Goedemiddag,

Ik heb uw naam gekregen van Martijn. Ik heb uw mobiele nummer ook ingesproken en probeer het even via deze weg. Ik zit nl met een probleem. Wij hebben een hond van 5 jaar die op jonge leeftijd is gebeten door grote hond . Hierdoor is hij erg angstig geworden en daardoor soms agressief. Nu hebben wij de laatste tijd bij ons thuis de keuken verbouwd en daar was hij behoorlijk door gestrest. En nu sinds een week wil hij niet meer aan de lijn wandelen. Hij word dan heel agressief en ik weet niet wat er met hem aan de hand is. Afgelopen week is hij ook bij degene geweest die hem geplukt heeft ( het is een norwich terriƫr ) dat hij niet goed in zijn vel zit en dat de vacht dof is. Hij eet niet echt goed. Ik ben 2 of 3 jaar geleden bij een hondenfluisteraar geweest en zei tegen Martijn dat ik haar maar weer eens moest bellen en toen gaf hij mij de tip om met u contact te leggen. Dus daarom deze mail. Kan ik een afspraak met u maken en doet u ook thuis bezoeken want misschien is er wel wat in het huis wat hem geen goed doet? Ik verneem graag van u.

Met vriendelijke groet,

Saskia

Goedemiddag mevrouw de Vries,

Via goede vrienden van ons heb ik uw naam gekregen en op de website dit e-mailadres gevonden en ik wil u vragen of u ons misschien kunt helpen.

Ons zoontje van 1,5 jaar slaapt sinds 5 weken heel slecht. Hij is sinds eind november veel ziek geweest (zoals zoveel mensen in Nederland) en was 5 weken geleden ook weer ziek. Hij had hoge koorts en moest veel spugen. Om hem beter in de gaten te kunnen houden hebben we hem tussen ons in gelegd. Misschien een verkeerde keuze, maar dat leek ons op dat moment het beste. Nu is het alleen zo dat hij niet meer in zijn eigen bed wil slapen 's nachts. Meestal lukt het wel om hem rond half 8 in zijn eigen bedje te leggen en dan slaapt hij goed in. Maar rond half 10 of 10 uur wordt hij heel hard huilend wakker en wil hij niet meer in zijn eigen bedje liggen. Er zijn ook nachten bij dat hij rond half 1 huilend wakker wordt. We proberen hem vaak na een tijd wel weer in zijn eigen bedje te leggen, maar vaak komt hij dan rond half 2 weer.

Ruben (ons zoontje) is nu 2 keer gaan logeren (bij beide opa's en oma's een keer) en ook daar werd hij 2 keer hard huilend wakker (en is er eigenlijk geen land met hem te bezeilen).

Ik ben naar de huisarts geweest om te laten controleren of het niet aan zijn oren of buik ligt, maar de huisarts kon niets vinden.

Mijn man is er van overtuigd dat ons zoontje niet zomaar aandacht trekt en dat er echt iets is (angst oid), maar Ruben kan het ons nog niet vertellen.

Vriendelijke groeten,

Miranda - Barneveld

Beste Herma,

Via via ben ik terecht gekomen op u website. Hopelijk kunt u iets voor mij betekenen.

Ik vind het lastig om in een mail te benoemen waar het precies om gaat omdat het verschillende dingen/klachten zijn en de ene keer is het ene meer aan of afwezig dan de andere keer. Toch zijn het allemaal terugkomende dingen. Wel heb ik het idee dat ik er steeds beter mee om kan gaan maar ik ben er ook nog lang niet helemaal.

Ik heb de punten op een rijtje gezet:

- Mijn hoog gevoeligheid, ik merk dat ik veel hinder kan hebben van de stemming van mensen om mij heen.

- Ik ben dan ook graag alleen. Ik probeer veel te aarden en te mediteren maar helaas in het dagelijks leven lukt dit niet voldoende.

- Zou graag een weg vinden om hier beter mee om te gaan zodat ik hier minder moe van wordt en het naast me neer kan leggen.

Marlon

Vragen