Bio thee soorten

Welzijnsgevoel heeft ook een nieuwe lijn thee zoals Rozemarijn Tijm Citroen, zoek je een apart kerst- verjaardag cadeau kies dan voor de nieuwe “De Elements” er komen 12 speciaal geselecteerde biologische theeën in exclusieve verpakkingen met ziplock bags van 100 gram en in blikjes van 100 gram. Beide zijn naar gebruik goed af te sluiten om de smaak en de aroma's goed te conserveren.

De bijzondere combinatie van de mooiste cacao met verkwikkende guaraná en kostbare matcha levert een onvergetelijke combinatie op in uw kopje. Spices chocolade in smaken die u vast nog nooit heeft geproefd, ambachtelijke truffels van Chocolat Specials in diverse smaken. Perfecte cadeaus om te geven, maar wedden dat u ze allemaal zelf wilt houden?

Stel dat je van een “thee soort” een allergische reactie krijgt. Let dan op een aantal symptomen zoals bijvoorbeeld: meer eetlust, duizeligheid, vaker plassen en moeheid, of jeuk, huid-, mond- en oogirritatie, ademhalingsproblemen, verhoogde hartslag of huiduitslag, raadpleeg dan een huisarts.

Nature - ayuvedische

€ 4,30

Op voorraad