Astrid vanuit Winterswijk miste:

Inmiddels ben ik voor verschillende behandelingen bij Herma geweest. De allereerste keer was dat omdat ik een wratje onder mijn voet heb gehad wat waar ik maar niet vanaf kwam. Had zelf regulier geprobeerd om met een tinctuur deze wrat aan te stippen, verschillende behandelingen met stikstof gedaan en ook nog een salicylzuur pleister. Niks hielp echter. Het wratje was echt hardnekkig en inmiddels erg pijnlijk. Zo bijzonder dat Herma 2 of 3 behandelingen nodig heeft gehad en het wratje geheel verdwenen is.

Voor een zweepslag in mijn rechter kuit ben ik ook bij Herma geweest. Liep strompelend naar binnen omdat ik één of twee dagen eerder de blessure opgelopen had. Ik vond het zo bijzonder dat ik na één behandeling al gewoon lopend weer naar buiten liep. Al met al geloof dat ik 3 behandelingen nodig heb gehad en toen helemaal hersteld was.

Enkele jaren eerder had ik aan mijn linker kuit een zweepslag doorgemaakt en daar heb ik langere tijd klachten van blijven houden. Ook deze kuit heeft Herma aangepakt. Hier waren wel wat meer behandelingen voor nodig maar uiteindelijk ook klachten vrij geworden. Zo bijzonder om de warme handen van Herma te voelen en de spanning kwijt te worden. Soms even erg pijnlijk maar heb het er graag voor over gehad.

Herma super bedankt en heel veel succes in je praktijk.

Verhalen van Klanten