Para-Medium Living and Lifestyle

Een consult voor emoties, trauma, in verbinding met elkander oa: voeding en ontspanning met para of massage.

Ieder mens is anders, ieder mens is uniek.

Daarom vereist iedere hulp- vraag, consult, behandeling ect. ook een andere aanpak. Door met elkaar in gesprek te gaan, blijven, wordt er gewerkt aan een juiste balans. jij en ik komen samen tot een systematische begeleiding en daardoor tot een overzichtelijke manier om weer in evenwicht te komen.

Lichamelijk: Basisbehoeften zoals water, voedsel en een dak boven je hoofd

Bestaanszekerheid: voor jezelf, gezin of vriendengroep

Sociaal contact: De behoefte aan saamhorigheid

Erkenning: Acceptatie en waardering door anderen

Zelfontplooiing: Potentie optimaal benutten door persoonlijke ontwikkeling

Beste Herma,

Ik was totaal gefrustreerd op zoek naar hulp en kwam jouw site "toevallig" tegen. Mijn 14 jaar oude poes was immers al een tijd zoek. Ze was 14 dagen na onze verhuizing plotseling verdwenen in een haar onbekende omgeving.

Ik heb je - nota bene op 1e paasdag - om hulp gevraagd. Je durfde me geen hoop te geven, maar zo later bleek heb je je energie aangewend. De engeltjes hebben hun werk gedaan en hier zit weer een gelukkig mens. Na een telefoontje van een lieve mevrouw uit de buurt, kon Lotje na 20 dagen weer naar huis. Ze was sterk vermagerd en hopelijk heeft ze van haar avontuur niets overgehouden.

Weet je, ik kwam andere sites van paragnosten, helderzienden etc. tegen, maar die waren niet vertrouwenwekkend. De jouwe voelde gelijk goed.

Ik ben je zeer dankbaar voor je hulp en wens je veel succes in het goede werk wat je doet.

Hartelijke groet,

Helma

LifeStyle Coaching