Hoe ziet een behandeling bij La-Lanchs eruit?

Dit is een vraag die we erg vaak krijgen, daarom gaan we daar hier verder op in. Een behandeling is namelijk niks om u zorgen over te maken.

Energetische behandelen

Wij maken gebruik van de energetische geneeswijze,dit is geen reiki. Herma heeft namelijk een méér dan gemiddeld vermogen om via de handen een zeer fijne "magnetische" energie op anderen over te brengen. Deze energie is niet direct te meten, maar het effect ervan is wel te ervaren. Tijdens de behandeling kan dit bijvoorbeeld gevoeld worden als een warme stroom, prikkeling, gevoelspijn en/of een gevoel van diepe rust. De behandeling zelf is een krachtige impuls voor het lichaam om zich te herstellen, en tegelijkertijd een sterke impuls voor de geest om weer in het eigen spoor te komen.

Door mijn sterk ontwikkelde gevoeligheid en intuïtie heb ik het vermogen om de medemens waar te nemen zoals deze in wezen is. Door deze inzichten te delen kan ik iemand helpen meer inzicht te geven in zichzelf, zodat ze meer zichzelf worden. Soms mondt dit uit in concrete adviezen op lichamelijk of geestelijk gebied, relaties, kinderen, of vertel hoe u, uw eigen problemen en/of fouten kunt zien.

Wat merkt u?

Sommige mensen hebben hele duidelijke ervaringen tijdens de behandeling zelf. Anderen merken er nauwelijks iets van. Soms zult u de ene keer veel ervaren en de andere keer juist weer heel weinig. Enerzijds hangt dit af van uw toestand op dat moment anderzijds hangt dit ook af van uw persoonlijke gevoeligheid en ontvankelijkheid in het algemeen. Voor het uiteindelijke effect is het echter niet van belang of u tijdens de behandelingen nu juist wel of juist niet veel ervaart.

Reactie op de behandeling

Meestal zult u zich na een behandeling prettig en ontspannen voelen. Toch is het ook mogelijk dat u zich enige tijd juist onrustig voelt of lichamelijke klachten ervaart (bijv. hoofdpijn of een bepaald gevoel van vermoeidheid). De oorzaak hiervan is dat er tijdens een behandeling lichamelijke spanning kan worden losgemaakt. En soms kan er enige tijd over heen gaan voordat deze spanning door het lichaam helemaal is verwerkt en afgevoerd.

Ieder mens is uniek,

ieder mens is anders

Als Holistisch Coach weten wij dat ieder zijn persoonlijke aanpak verdient.

Uniek voor iedereen

Niemand is hetzelfde, daarom is elke traject weer anders.

De rust die men voelt bij het maken van contact met het vrije uitzicht, de horizon, laat men zich beseffen dat ze lang niet goed voor zichzelf zorgen. We gaan uw sterke punten ontdekken, waar u goed in bent.

Een wandel consult/ behandeling is geschikt wanneer u acceptatie voor uzelf wilt in:

- Persoonlijke groei ervaren

- Missen van zelfvertrouwen

- Leren nee zeggen

- Invulling geven in je eigen leven

- Weten waar je kwaliteiten liggen

- Waar sta jij in het leven

- Overwinnen van je faalangst

Uniek mens